Catering op maat

De Serre van de Botanische Tuinen is een geliefde accommodatie voor feesten, partijen, evenementen en bruiloften. Als huiscateraar van de Botanische Tuinen verzorgt Tuincafé Botanica met liefde de volledige catering voor jouw feest, borrel of bijeenkomst.

Lunch, borrel en diner

Tuincafé Botanica gelooft erin dat de catering de kers op de taart moet zijn voor jouw feest of evenement. Daarom denken wij graag met je mee over een heerlijke catering die perfect aansluit bij jouw dag. Van uitgebreide lunches en een gezellige high-tea tot een goed aangeklede borrel of een intiem diner.

Warme buffetten

Italiaans, Arabisch, Spaans, Mediterraans, Aziatisch of een gezellige BBQ waarbij wordt gewerkt met een ‘Green Egg’,  het aanbod van onze warme buffetten is alles behalve wereldvreemd. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Ook speciale dieetwensen en vegetarische of veganistische gerechten zijn voor ons geen enkel probleem. Kortom, in overleg is er veel mogelijk. Werk je met een bepaald budget? Laat het in dat geval gerust weten. Wij stellen graag een buffet op maat voor je samen.

De Serre huren

De sfeervolle Serre in de Botanische Tuinen biedt ruimte aan max. tachtig personen. Met mooi weer zetten we de deuren van de kas open en heb je toegang tot een sfeervol afgeschermd terras. Wil je meer dan tachtig gasten uitnodigen? Na sluitingstijd van het park (16:30) is het tevens mogelijk om de tropische foyerkas in gebruik te nemen. Op deze manier kunnen we ruimte bieden aan 120 gasten.

Contact voor verhuur

Verhuur van de Serre valt onder het beheer van de Botanische Tuinen. Voor beschikbaarheid en meer informatie over de verhuur kun je terecht bij Christine den Das via 030 253 18 26 of botanische.tuinen@uu.nl. De Serre kan zowel overdag als ’s avonds – buiten de reguliere openingstijden – gehuurd worden. 

Huiscateraar voor bruiloften

Kiezen jullie de Botanische Tuinen als jullie trouwlocatie? Dan hebben wij de eer om de catering te verzorgen voor deze onvergetelijke dag. Tuincafé Botanica verzorgt zowel de culinaire versnaperingen als de dranken. Neem gerust contact met ons op om de wensen van jullie huwelijksdag met ons te delen. We vertellen jullie graag over de mogelijkheden.

Trouwen in de Botanische Tuinen

  • Maximale hoeveelheid gasten: 120
  • Trouwen op locatie mogelijk: ja
  • Met mooi weer buiten: ja
  • Feest mogelijk: ja
  • Eigen band/dj: ja
  • Eigen catering: nee
  • Eigen drank: nee
  • Pizzakar huren mogelijk: ja in overleg
  • Ijskar huren mogelijk: ja (in de zomermaanden)
  • Eindtijd feest: 24.00u muziek uit, 00.30u Serre leeg