Catering op maat

De Serre van de Botanische Tuinen is een geliefde accommodatie voor feesten, partijen, evenementen en bruiloften. Als huiscateraar van de Botanische Tuinen verzorgt Tuincafé Botanica met liefde de volledige catering voor jouw feest, borrel of bijeenkomst.

Lunch, borrel en diner

Tuincafé Botanica gelooft erin dat de catering de kers op de taart moet zijn voor jouw feest of evenement. Daarom denken wij graag met je mee over een heerlijke catering die perfect aansluit bij jouw dag. Van uitgebreide lunches en een gezellige high-tea tot een goed aangeklede borrel of een intiem diner.

Warme buffetten

Italiaans, Arabisch, Spaans, Mediterraans, Aziatisch of een gezellige BBQ. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Ook vegetarische of veganistische gerechten zijn voor ons geen enkel probleem. Kortom, in overleg is er veel mogelijk. Werk je met een bepaald budget? Laat het in dat geval gerust weten. Wij stellen graag een buffet op maat voor je samen.

De Serre huren

De sfeervolle Serre in de Botanische Tuinen biedt ruimte aan max. tachtig personen. Met mooi weer zetten we de deuren van de kas open en heb je toegang tot een sfeervol afgeschermd terras. Wil je meer dan tachtig gasten uitnodigen? Na sluitingstijd van het park (16:30) is het tevens mogelijk om de tropische foyerkas in gebruik te nemen. Op deze manier kunnen we ruimte bieden aan 120 gasten.

Let op: vanwege de huidige Corona maatregelen is het maximale aantal personen in de Serre nu 16.

Contact voor verhuur

Verhuur van de Serre valt onder het beheer van de Botanische Tuinen. Informatie over de beschikbaarheid en over de verhuur vind je op de website van de Botanische Tuinen. De Serre kan zowel overdag als ’s avonds – buiten de reguliere openingstijden – gehuurd worden. 

Huiscateraar voor bruiloften

Kiezen jullie de Botanische Tuinen als jullie trouwlocatie? Dan hebben wij de eer om de catering te verzorgen voor deze onvergetelijke dag. Tuincafé Botanica verzorgt zowel de culinaire versnaperingen als de dranken. Neem gerust contact met ons op om de wensen van jullie huwelijksdag met ons te delen. We vertellen jullie graag over de mogelijkheden.

Trouwen in de Botanische Tuinen

  • Maximale hoeveelheid gasten: 120
  • Trouwen in de Serre mogelijk: ja
  • Feest mogelijk: ja
  • Eigen band/dj: ja
  • Eigen catering: nee
  • Eigen drank: nee
  • Pizzakar huren mogelijk: ja in overleg
  • Ijskar huren mogelijk: ja (in de zomermaanden)
  • Eindtijd feest: 24.00u muziek uit, 00.30u Serre leeg