Catering op maat

De Serre van de Botanische Tuinen is een geliefde accommodatie voor bijeenkomsten, borrels, evenementen en bruiloften. Als huiscateraar van de Botanische Tuinen verzorgt Tuincafé Botanica met liefde de volledige catering voor deze gelegenheid. 

In La Tentina, de tent op het Kleine Gras, kun je in de zomermaanden ook geweldige borrels en BBQ’s houden.

We verzorgen borrels vanaf 25 personen en BBQ’s vanaf 50 personen. Onze hapjes en lunches zijn in de basis vegetarisch (vegan mogelijk) maar wensen voor vlees/vis kunnen we ook invullen.

 

Lunch en borrels

Tuincafé Botanica gelooft erin dat de catering de kers op de taart moet zijn voor jouw lunch, bruiloft of evenement. Daarom denken wij graag met je mee over een heerlijke catering die perfect aansluit bij jouw dag. Van uitgebreide lunches tot een goed aangeklede borrel of een BBQ.

 

 

De Serre/La Tentina huren

De sfeervolle Serre in de Botanische Tuinen biedt ruimte voor bijeenkomsten, lunches, borrels en BBQ. Met mooi weer zetten we de deuren van de kas open en heb je toegang tot een sfeervol afgeschermd terras.

Op het Kleine Gras/La Tentina, beschikbaar in de zomermaanden, kunnen we tot een paar honderd gasten kwijt. Maar ook met een kleiner gezelschap (vanaf 25 personen) is het daar heerlijk om te verblijven.

Contact voor verhuur

Verhuur van de Serre/La Tentina valt onder het beheer van de Botanische Tuinen. Informatie over de beschikbaarheid en over de verhuur vind je op de website van de Botanische Tuinen. De Serre en La Tentina kunnen zowel overdag als ’s avonds – buiten de reguliere openingstijden – gehuurd worden. 

Huiscateraar voor bruiloften

Kiezen jullie de Botanische Tuinen als jullie trouwlocatie? Dan hebben wij de eer om de catering te verzorgen voor deze onvergetelijke dag. Tuincafé Botanica verzorgt zowel de culinaire versnaperingen als de dranken. Neem gerust contact met ons op om de wensen van jullie huwelijksdag met ons te delen. We vertellen jullie graag over de mogelijkheden.

Trouwen in de Botanische Tuinen

  • Maximale hoeveelheid gasten: 50 (in de zomermaanden, ná 17.00u kan dit aantal verhoogd worden ivm ons terras bij de Serre)
  • Trouwen in de Serre mogelijk: ja
  • Feest/receptie/borrel mogelijk: ja
  • Band/dj: nee
  • Eigen catering: nee
  • Eigen drank: nee
  • Ijskar huren mogelijk: ja (in de zomermaanden)
  • Eindtijd feest: 22.00u muziek uit, 22.30uu Serre leeg